Inschrijven voor muziekles

Amicitia sinds 1907, een hele tijd al maar springlevend hoor! We groeien in de breedte met muzikale keuze voor iedereen, zowel jong als oud. Ons doel is samen muziek maken in een gezellige atmosfeer. Je neemt les en voor je het weet speel je samen met je vrienden lekker je eigen ding. Ook als je al langer speelt en je wilt je verbeteren zijn daar mogelijkheden voor. Aarzel niet en lees hieronder welke mogelijkheden Amicitia je kan bieden.

Onze muziekvereniging kent de volgende “muzikale poten“:

  • Fanfare Amicitia waarin ruim 30 enthousiaste leden traditionele en eigentijdse fanfaremuziek spelen.
  • De jongerenband BonuZ is een band met jonge muzikanten (tussen 10 – 19 jaar). Zij maken, met een diversiteit aan instrumenten, hun eigen muziek.
  • De slagwerkgroep Percussâo is een club gedreven ritmische muzikanten die zelfstandig muziek uitvoeren, maar ook de fanfare ondersteunen.

Amicitia is altijd op zoek naar nieuwe leden !!

We hebben eigen opleidingsmogelijkheden met bevoegde docenten én we werken samen met muziekschool H19 in Oosterhout. Dit biedt mogelijkheden voor iedereen, jong of oud, ervaren of beginneling, iedereen is welkom!

In Den Brink bieden wij de volgende muzieklessen (op individuele basis) aan:

●          De opleiding koperblaasinstrumenten o.l.v. Frank Vermast. Lestijd in overleg (lesduur 20 min per persoon)

●          De opleiding slagwerk / percussie o.l.v. Oscar Alblas. Op woensdag van 16.00 -21.00 uur (lesduur 20 min per persoon)

●          De opleiding gitaarles o.l.v. Paul Kruis. Op woensdag van 18.00 -20.00 uur (lesduur 20 min per persoon)

Het lesgeld bedraagt € 11,- per les, dit zijn de kosten voor de lesruimte en muziekleraar. Als kennismaking bieden we de eerste 4 lessen voor de halve prijs aan. Vindt u of uw kind het leuk en wordt besloten na de proeflessen door te gaan, dan wordt u lid van onze muziekvereniging. De contributie hiervoor bedraagt € 7,40 per maand (tarief 2015). Het instrument wordt door de vereniging in bruikleen gegeven. Over de tijdens het lidmaatschap gevolgde lessen kan achteraf een tegemoetkoming van de kosten worden verkregen.

Na verloop van tijd, wanneer de leerlingmuzikant een bepaald niveau heeft bereikt gaat hij of zij ook mee spelen in een samenspeelgroep, waar wordt geleerd samen muziek te maken. Wanneer men nog verder gevorderd is, gaat hij of zij mee spelen in Het Houts Orkest en/of de slagwerkgroep.

Wanneer u meer wilt weten nodigen wij u uit langs te komen op onze repetitieavonden, iedere dinsdag (20.00 uur Het Houts Orkest) of woensdag (18.45 uur slagwerkgroep en 20.15 uur BonuZ) in Den Brink.

Wij hopen dat u en uw kinderen muziekles willen volgen, want….

Muziek maken is leuk…………………Samen muziek maken is nog leuker !

Inschrijven voor proeflessen kan via Formulier Amicitia Den Hout – inschrijven muziekles – proeflessen

Overige inschrijving kunnen worden gedaan via Formulier Amicitia Den Hout – inschrijven muziekles 2015-2016

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.